top of page

Īstenojam vietējo produktu realizācijas projektu veikalā "Gardums"

Updated: Nov 15, 2023


Gulbenes novada vērtība ir #uzņēmībā. Varam lepoties ar pārtikas produktu ražotājiem, amatniekiem un mājražotājiem, kas rada atšķirīgus, pieprasītus produktus. Vajadzība koncentrētam vietējo produktu realizācijas tīklojumam ir aktuāls jau ilgtermiņā, diemžēl pašvaldībai ir ierobežotas iespējas praktiski veicināt šo aktivitāti. Lai atvieglotu ikdienas un svētku pirkumu meklēšanas pieredzi, Gardums telpās tapusi vietējo ražotāju produktu tirdzniecības zona. Īpašs gandarījums par projekta rezultātu, iesaistoties biedrības “Uzņēmēji Gulbenes novadam” un ģimenes uzņēmuma SIA “ Gardums” pārstāvji. Pateicoties labvēlīgiem sadarbības tīklojumam, šogad tika realizēts kopprojekts, kuram idejas pirmsākumi bija jau 2021.gada vasarā. Šobrīd individuāli uzrunāti uzņēmīgie novadnieki, kuri produktus jau nodevuši veikala tirdzniecības zonā.


“Gardums” darbības laikā ir kļuvis par novada vizītkarti pilsētas un novada viesiem, kuri, pamatojoties uz pozitīvam atsauksmēm, ciemošanos novadā saista ar pieturu gardumu veikalā. Turpmāk ar veikala atsaucīgo komandu plānots papildināt piedāvājumu ar dāvanu komplektiem no Gulbenes novada ražotiem produktiem. Izdarot ikdienas izvēles, mēs nosakām - kādas preces un pakalpojumi būs pieejami Gulbenes novadā!

Izvēlies vietējo ražojumu ikdienā un svētkos!

Pievieno savus produktus veikala sortimentam arī Tu! Novadnieki arvien ir aicināti piedāvāt realizācijai savus ražojumus, veidot novada vizītkarti caur produktu piedāvājumu. Ikvienam novadniekam silts aicinājums ar pirkumiem atbalstīt savējos.


-- Paldies par sadarbību biedriem no Uzņēmēji Gulbenes novadam, Gulbenes novads pašvaldībai, ģimenes uzņēmumam "Gardums" un Sandrai.

bottom of page