top of page

Pieredzes apmaiņas vizītē uzņēmam Mārupes uzņēmēju biedrību

Izvilinājām mārupiešus no Rīgas areāla, lai iepazīstinātu ar uzņēmēju ikdienu Vidzemes austrumos. Kā ierasts - diena platā smaidā par gadu gaitā padarīto un lepnumā par #uzņēmīgajiem novadniekiem.

8.oktobrī pieredzes apmaiņas vizītē uzņēmām Biedrība "Mārupes uzņēmēji" delegāciju. Ko mēs atklājām? Kā top un, galvenais, garšo, Tālavas sidrs, kur top daļa no IKEA mēbeļu klāsta SIA Avoti SWF, kā aizrautība un sirds siltums pārvēršas maizē Ķelmēnu maizes ceptuve, kā tapis un paplašinājies ēdināšanas bizness Kantes Krogs. Bez uzmanības nepalika arī Gulbenes Dzelzceļa Stacija, kurā ar vietējo uzņēmēju atbalstu iekārtots muzejs un dzelzceļa izziņas pasaule lieliem un maziem.


Mārupes uzņēmēju biedrības vadītājs Silvestrs Savickis atzīst: "Vidzemnieki ja dara, tad dara pa īstam!"




Paldies no mārupiešiem:

par uzņemšanu Uzņēmēji Gulbenes novadam vadītājam Uldim Misiņam, cienastu no Kantes Krogs un Iveta Ilva un atspirdzinājumiem ābolu garšas sajūtās no Tālavas sidrs un Arnis Sprudzāns un ceļojumu maizes pasaulē ar Rūta Mūrniece. Paldies par organizēšanu Liena Kazāka un Gunita Ievkalne. Paldies par kompāniju Liāna Putniņa, Andris Rumitis, Ilmārs Jasinskis Inga Mekša un Kārlis Bodnieks. Pasaule ir jāredz un jāiepazīst.

bottom of page