top of page

Biedri tiekas ar LR ekonomikas ministru J.Vitenbergu



Reģionālajā vizītē ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs 9.oktobrī viesojās Gulbenes novadā. Atbilstoši valsts iestādes darbības jomas kompetencēm, ekonomikas ministrs dienas garumā viesojās 3 novada uzņēmumos Rankā un Lizumā un krāšņākajos novada tūrisma objektos - Rankas muižā un Stāmerienas pilī.

Vizītes laikā ministrs tikās ar Gulbenes novada domes priekšsēdētāju Normundu Audzišu, lai pārrunātu aktualitātes un atbalsta pasākumus uzņēmējdarbības konkurētspējas veicināšanai reģionos.

Savukārt sarunās ar biedrības pārstāvjiem tika akcentēta darbaspēka pieejamības un ar to ilgstoši sasāpējušie jautājumi par dzīvojamā fondu pieejamību reģionos ārpus Rīgas. Sarunas un rīcības turpināsies par mājokļu politikas iniciatīvām, finansējuma un energoefektivitātes pasākumu īstenošanai reģionos. Kā būtiskus valstiski risināmus jautājumus klātesošie uzņēmēji minēja OIK radītos apgrūtinājumus ražojošajiem uzņēmējiem.


Ministra ārštata padomnieks uzņēmējdarbības jautājumos un Latvijas Kokmateriālu ražotāju un tirgotāju asociācijas valdes loceklis Kristaps Klauss piedalījās arī individuālās sarunās ar mežsaimniecības un kokrūpniecības uzņēmumu pārstāvjiem par nozares aktualitātēm.



bottom of page